Zonnepanelen

Door het plaatsen van zonnepanelen kunt u besparen op uw energienota en draagt u bij aan duurzaam energieverbruik.

Voor niets gaat de zon op, maar we doen er maar weinig mee. Door de energie uit het zonlicht met zonnepanelen om te zetten in stroom, kunt u, uw wasmachine laten draaien, de verlichting laten branden of tv kijken. Met zonnepanelen is het mogelijk om uw gehele stroomverbruik te compenseren voor een lagere CO2 uitstoot en een lagere energierekening.

De zonnepanelen op het dak zetten het licht om in energie, welke door een omvormer wordt omgezet in 230V wisselstroom. Deze stroom kunt u op dat moment in huis gebruiken maar wanneer u op dat moment minder gebruikt, dan er door de panelen geleverd wordt, draait uw meter gewoon achteruit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen op uw woning of bedrijf? Neem contact op en vraag een gratis maatwerkadvies aan. Wij kunnen u adviseren over het aantal en type panelen, verschillende omvormers, het rendement van de installatie of hoe om te gaan met schaduw.

Prijsopgaaf ontvangen?

Wilt u een prijsopgaaf ontvangen of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen u graag verder.Onleesbaar? vernieuw.

0343-455 620
Zwolsman Leersum BV
Ambachtsweg 14a
3953 BZ Maarsbergen
T 0343-455620
F 0343-455623
info@zwolsman-installatie.nl