Over ons

In 1948 startte de heer E. Zwolsman met het installatiebedrijf aan de Rijkstraatweg in Leersum. Voor 4 gulden per week werd het pand, waarin een kleine winkel aanwezig was, gehuurd voor de verkoop van klein huishoudelijke artikelen. Achter de winkel bevond zich het installatiebedrijf. In het eerste jaar werden alle adressen nog per motor bezocht maar al snel werd er in een bestelwagen geïnvesteerd. Rond 1956 werd achter het pand de huidige bebouwing gebouwd. Het oude werd vervolgens gesloopt. Op drukke momenten werden tijdelijke krachten ingehuurd om alle werkzaamheden netjes en op tijd uit te voeren.

Begin jaren 70 werd de eerste tv verkocht. Reparatie van onder andere tv's, stofzuigers en wasmachines vonden plaats achter de winkel, net zoals het installatiebedrijf. In eerste instantie ging het met name om elektrotechnische installaties van woningen.

In 1975 kwam zijn zoon, Marien Zwolsman, in het bedrijf werken en trad Zwolsman senior meer op de achtergrond. Tien jaar later werd een loodgietersbedrijf overgenomen waardoor de werkzaamheden ook op dat vlak door Zwolsman verzorgd werden. Door de groeiende werkvoorraad breidde het bedrijf steeds verder uit waardoor er in hoogtijdagen zelfs 12 man personeel in dienst was.

In de winkel stond Thijs Staffhorst voor de verkoop diverse bruin- en witgoed artikelen. In 2006 nam Thijs de winkel over en korte tijd daarna verdween ook de naam Zwolsman van de gevel. Het installatiebedrijf achter de winkel groeide uit zijn jasje en verhuisde in 2008 naar het pand aan de Ambachtsweg in Maarsbergen.

Sinds enkele jaren is de derde generatie werkzaam binnen het familiebedrijf. Na een opleiding werktuigbouwkundige en hogere installatie techniek is Wilbert Zwolsman begonnen als projectleider binnen het bedrijf.

Met een personeelsbestand bestaande uit ca 8 ervaren en gedreven vaklieden verzorgen wij de meest uiteenlopende opdrachten. Op de website ziet u de voornaamste vakgebieden waarin wij opereren. We zijn gespecialiseerd in de luxere nieuwbouw met duurzame technieken zoals warmtepompen en zonnepanelen. Bij de projecten vindt u de naar tevredenheid van de klant reeds uitgevoerde projecten. Wellicht staat u hier binnenkort ook tussen?

Prijsopgaaf ontvangen?

Wilt u een prijsopgaaf ontvangen of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen u graag verder.Onleesbaar? vernieuw.

0343-455 620
Zwolsman Leersum BV
Ambachtsweg 14a
3953 BZ Maarsbergen
T 0343-455620
F 0343-455623
info@zwolsman-installatie.nl