CV ketels

U bent bij Zwolsman aan het juiste adres voor het vervangen van uw oude CV ketel voor een nieuwe energiezuinige HR ketel of een compleet nieuwe CV installatie. Hiermee kunt u jaarlijks vele euro's besparen op de stookkosten. Een HR ketel verwarmt met de rookgassen het koude water wat retour komt van de radiatoren en bespaart daarmee energie. Bij utiliteitsbouw of wanneer er vaak iemand thuis is, is het zinvol om de installatie te voorzien van een weersafhankelijke regeling. Hierbij wordt de maximumtemperatuur van de radiatoren afhankelijk van de buitentemperatuur. Bij minder koud weer zal de radiator minder warm worden en zijn warmte geleidelijker afgeven waardoor er duurzaam met de gebruikte energie wordt omgegaan.

Wij leveren en installeren Nefit CV installaties in alle maten en comfort klassen voor woning en utiliteitsbouw. Nefit ketels zijn uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid. Ze voldoen nu al aan de strenge Europese regelgeving welke ingaat per 2015. Daarnaast zijn de ketels vaak al voorbereid op het aansluiten van een zonneboiler. Wij kunnen u adviseren welke ketel in uw situatie de beste oplossing is.

Indien u de voorkeur heeft voor een ander merk, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Prijsopgaaf ontvangen?

Wilt u een prijsopgaaf ontvangen of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen u graag verder.Onleesbaar? vernieuw.

0343-455 620
Zwolsman Leersum BV
Ambachtsweg 14a
3953 BZ Maarsbergen
T 0343-455620
F 0343-455623
info@zwolsman-installatie.nl